Családi ráknyilvántartás


A beavatkozás leírása: Ez a program, amelyet 4 részleg kínál, 3 részre oszlik fázisok: 1. Az orvosok érzékenysége az ajánlásokkal szemben.

a nyelv condyloma kezelése

Ez egy együttműködő munka klinikai orvosok, hogy i. Információk összehangolt továbbítása a beteg orvosától a hozzátartozóhoz a beteg és hozzátartozói beleegyezésével.

a talpi szemölcs önmagában gyógyult meg

A feltételek szerint az előző szakasz színészeivel kialakítva, az orvos színvonalat nyújt információkat az indexes beteg számára, bemutatja az általános dokumentumokat, és családi ráknyilvántartás a eljárás az egyes betegek igényeinek megfelelően. Az összegyűjtő koordinációs csoport támogatásával 1. Ennek során a koordinációs csoport kísérleti szakaszban az Epidemiology, Poitiers Cancer Registry csapata lesz Egyetemi Kórház, közegészségügyi orvosok felelőssége alatt.

Túlbecsülte a rák kockázatát a családban?

A a koordinációs csoport kapcsolatba lép minden hozzátartozóval az indexes beteg beleegyezése nevében, az indexes beteg orvosának delegálásával jár el, tájékoztat az átadásról az indexes páciensnek adott információ a hozzátartozó beleegyezését kéri, hogy a a beteg orvosa felkeresi orvosát, hogy tájékoztassa a szakembert titoktartás, az orvosi háttér.

A megelőző ápoló által a rokonok személyre szabott információi családi ráknyilvántartás adatok alapján - prevenciós modellek a szűréssel és pszichoszociális tényezőkkel összefüggő tényezők viselkedési szakasz.

szemölcsök a férgek miatt

Legfeljebb két évvel az indexes beteg diagnózisa után, a a hozzátartozó kolonoszkópia teljesítményének állapotát a koordinációs csoport állapítja meg a kezelőorvossal kapcsolatban. Ha a rokonnak kolonoszkópiája volt a koordinációs csoport dokumentálja az eredményeket és feljegyzi a dátumot a következő vizsgára ütemezett.

férgek a hólyagban

Ha a rokonnak nem végeztek kolonoszkópiát, ezután személyre szabott beavatkozást kap, az értékelt beavatkozás alapján az előző vizsgálatban orvosának cselekvésének kiegészítéseként. Az elfogadhatóság mérése érdekében az egyes szakaszokat kvalitatív és kvantitatív értékelések követik, lefedettség, hatékonyság, a program átadhatóságának értékelése.

a férgek okai a gyermekeknél

Sőt, a program lesz a ráknyilvántartás által lefedett, a a kísérlet földrajzi területe olyan adatgyűjtéssel, amely kimerítően meghatározza a CRC-ben vagy magas fokú adenómában szenvedő betegek.

Átfogó állapot.