Füves üröm


Napi egy csésze galagonya- csipke- és kisvirágúfüzike-tea, kétnaponta ugyanennyi tejoltógalaj-tea, háromnaponta egy bögre diólevél- mezeikatáng- és kakukkfű- hetente egyszer pedig egy pohár egynyáriüröm-tea a bükki füvesember egészségének és hosszú életének titka.

  • Papilloma vírus a torokképeken
  • A májtisztítás a hosszú élet egyik titka | ZEFI - Zuglói Egészségfejlesztési Iroda

A 91 éves Szabó Gyuri bácsi a Zuglói Civil Ház csaknem kétszáz fős közönsége előtt osztotta meg tapasztalatait és javaslatait. Hihetetlen energiával és humorral tarkítva, mintegy másfél órán keresztül, állva tartott előadást az ismert gyógynövény- specialista, akit a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda szakemberei hívtak meg a kerületbe.

füves üröm

Szabó Gyuri bácsi nagymamája előírásai alapján, négyéves korától iszik gyógyteákat. Mint mondta, ő is jár orvoshoz, de kizárólag állapotban van a szervezete. A füves üröm füvesember szerint a legfontosabb a betegségek megelőzése.

Gyuri bácsi a szív- és érrendszeri betegségekről

Egy héten jellegzetes papilloma egy-egy bögre csalánlevél-teakeverékkel mindenképpen ki kell tisztítani magunkból azt a sok vegyi anyagot, amit nap mint nap önkéntelenül is magunkhoz veszünk. Ha valaki sokáig akar élni, akkor minden héten innia kell egy csésze májtisztító teát — gyermekláncfüvet, mezei katángot vagy egynyári ürömöt — is.

Emellett muszáj elfogyasztania napi két liter vizet, hogy a vesék is el tudják látni méregtelenítő funkciójukat.

  • Papillómák eltávolítása a nemi szervekből
  • 20 Gyuri bácsi teái ideas | gyógyfüvek, gyógynövények, természetes egészség

A harmadik nagyon füves üröm megelőzési technika, hogy hagyjuk méregteleníteni a verejtékmirigyeinket. Izzadjunk tudatosan, ha kell, a szobában, télikabátban ülve — magyarázta Gyuri bácsi.

füves üröm

A gyógynövények szakértője azt is elárulta, hogy napi két-három csésze diófalevél-tea hatékonyan kezel több ráktípust, de az egynyári üröm, a fehér fagyöngy és a körömvirág főzete is orvosolhat bizonyos daganatos betegségeket. Ezenfelül gyógyszert írnak fel, csakhogy a tabletta károsítja a májat, amire újabb orvosságot kell szedni.

füves üröm

Ráadásul az agykérgünk egy része koleszterinből áll. Ha nem jut elég utánpótláshoz, akkor alakulhat ki az Alzheimer- kór, illetve a Parkinson- kór.

Likőröknek, boroknak sajátos ízt ad.

Ott sokkal kevesebb az említett két betegség is — tudtuk meg a természetgyógyásztól. A bükkszentkereszti fitoterapeuta a nők hormonháztartásának rendben tartására, a menopauza tüneteinek enyhítésére a szurokfűteát, a menstruáció beállítására a cickafarkteát ajánlotta, míg a férfiak leggyakoribb problémájára, a prosztatagondokra a kisvirágúfüzike- tea fogyasztását javasolta, megelőzésként is.

  1. Átlátható üröm Füves üröm
  2. Emberi papillomavírus fertőzés jelentése
  3. Készítmények a különféle férgekhez
  4. Györgytea Mindent a gyógynövényekről - Györgytea
  5. A nemi szemölcsök kémiai eltávolítása

A Zuglói Egészségfejlesztési Iroda által szervezett programon személyes tanácsadásra, vásárlásra és különböző szűrővizsgálatokra is lehetőség volt. Mivel május a vérnyomásmérés hónapja, a Zefi szakembereinél ezt az értéket lehetett ellenőriztetni, illetve stressz- és szeretetnyelvteszteket kitölteni.