Gardénia klinika


gardénia klinika

Bezárni Hogy tejesen ellazuljon és kikapcsoljon, gyönyörködjön a z terasz és a z kert nyújtotta kilátásban. Ha viszont kicsit aktívabb időtöltésre vágyik, akkor vegye igénybe a helyszíni szabadidős szolgáltatásokat és létesítményeket, mint például a z szabadtéri medence.

gardénia klinika

Hétköznaponként ingyenes rendelésre főtt reggeli várja a vendégeket 6. A szálláshelyen business center, gyorsított bejelentkezési lehetőség és gyorsított kijelentkezési lehetőség is igénybe vehető.

gardénia klinika

Randburg városában tervez valamilyen eseményt? Retúr reptéri transzfer éjjel-nappal felár ellenében vehető igénybe.

gardénia klinika

Az autóval érkező vendégek számára ingyenes egyéni parkolás biztosított a helyszínen. Helyezze magát kényelembe a z 15 egyedi dekorációval kialakított szoba egyikében, melyekben hűtőszekrény és minibár is található. A szobákban lévő kényelmes ágyak, a z memóriahabos matrac és a z egyiptomi pamut ágynemű a biztosíték egy nyugodt és pihentető alváshoz.

gardénia klinika

A szórakozásról hüvelyk képátmérőjű LCD-televízió és műholdas csatornák gondoskodik, a z gardénia klinika vezeték nélküli internet-hozzáférés segítségével pedig kapcsolatot tarthat barátaival, ismerőseivel. A z privát fürdőszoba felszerelései közé tartozik designer piperecikkek és hajszárító is.

gardénia klinika

A távolságok 0,1 mérföldes vagy kilométeres értékre vannak felkerekítve. Hyde Park Corner — 0,8 km Dunkeld West bevásárlóközpont — 1,4 km 4th sugárút, Parkhurst — 2 km Rosebank bevásárlóközpont — 3,3 km.