Gomba jeco


Játékosan megtanulhatjuk, az alatt, benne, mögötte, fent, előtte fogalmakat, miközben jót játszunk.

Játékosan megtanulhatjuk, az alatt, benne, mögötte, fent, előtte fogalmakat, miközben jót játszunk. A helyes választ be kell illeszteni a táblába!

hogyan lehet eltávolítani a szemölcsöket a szemhéjról vastagbél méregtelenítése és fogyás

Blogunkban is írtunk róla:Ma a DjecoTopologixjátékát mutatjuk be. Ez a játék a térbeli fogalmak elsajátításában segít, előtte, mögötte, alatta, felette, benne.

patkány öninvázió féreghajtók és mások

TopologixÁr: ftA doboz tartalma:1 játék tábla5 korong: egér, béka, maci, madár, cica20 képA játék menete:Választunk egy képet, majd a kisgyerek elé helyezzük a táblát és az állat korongokat. Minden képen ugyanaz az öt figura szerepel:egér, cica, maci,madár, béka, de mindig más környezetben. A képeken a figurákon kívül még öt azonos dolog található, szikla, fa, ház, vödör, gomba.

hpv vakcina, ha nem schistosomiasis hogyan mondod

Választunk egy korongot pl: maci. A maci korongot értelemszerűen a felette, és a ház sorába kell berakni, gomba jeco kép. Ez így megy addig, amíg mind az öt figurát elhelyezzük a képen.

Gomba jeco

Közben beszélhetünk a képről, segíthetünk, kommunikációval irányíthatjuk. Ha kész, megfordítjuk a kártyát és leellenőrizzük, hogy gomba jeco raktuk-e le.

A pöfeteg gomba😊

Így folytatjuk a játékot, amíg kedvünk tartja. Fejleszti a kommunikációs, megfigyelő, koncentrációs készséget! Gasztroangyal

Játékosan megtanulhatjuk, az alatt, benne, mögötte, fent, előtte fogalmakat, miközben jót játszunk. A helyes választ be kell illeszteni a táblába! Blogunkban is írtunk róla:Ma a DjecoTopologixjátékát mutatjuk be.