Méregtelenítő sampon


Leírás Természetes válasz a mai kor kihívásaira!

méregtelenítő sampon fertőzött körömférgek

A méregtelenítő és tisztító biosampon a tengeri zöld agyaggal, fagyöngy- és lenkivonattal és citromolajjal megszünteti a hajon és a fejbőrön a számítógép, router, mobiltelefon és más elektromos készülékek használata során láthatatlanul keletkező szabadgyököket. A szabadgyökök felszaporodása a fejen fáradtságot, tompaságot, koncentrációgyengeséget és akár fejfájást is okozhat, továbbá gyengíti a haj struktúráját méregtelenítő sampon a fejbőr korai öregedését okozza.

A sampon használata visszaadja a haj valódi fényét, tisztaságot és kellemes érzetet kölcsönöz. A lágy, krémes állagú agyagos hab magába veszi a szennyeződéseket, megköti a szabadgyököket, ezért a haj tiszta, fényes lesz és könnyen kifésülhetővé válik.

méregtelenítő sampon parazita szemölcsök megelőzése

Különösen ajánlott az irodai munkát végzők, a számítógépet gyakran használók számára. A sampon koncepciója világújdonságnak számít, és olyan problémára ad tudományosan is igazolt választ, amely egyre gyakoribb méregtelenítő sampon fog a közeljövőben jelentkezni, nevezetesen a sampon képes a mobiltelefonok, számítógépek napi használata miatt az emberi testfelületeken keletkező egészségkárosító szabadgyökök ártalmatlanítására.

méregtelenítő sampon a horog földrajzi eloszlása

A szabadgyökök olyan reaktív oxigén- nitrogén- kén- vagy szénközpontú molekulák, illetve molekularészletek, amelyek párosítatlan elektronnal rendelkeznek, ezért rendkívül agresszívak és nagyon gyorsan kémiai reakcióba lépnek más vegyületekkel elektronszerzés céljából. Ezek az élő szervezetben olyan oxido-redukciós kaszkádrendszert indíthatnak meg, amely károsítja a fehérjéket, a nukleinsavakat és a lipideket.

méregtelenítő sampon pikkelyes papilloma nyelőcső patológiája

Készítmények emberi férgekhez szabadgyökök olyan ingatag és reaktív részecskék, amelyek egy másik elektron után kutatnak, hogy új párt hozzanak létre.

Károsító hatásukat azzal fejtik ki, hogy testünk ép sejtjeiből igyekeznek elvenni a keresett elektront.

méregtelenítő sampon fiatal prosztatarák

Sejtrongáló DNS rongáló tevékenységük miatt sejtméregnek is nevezzük a szabadgyököket. A zöld agyagot nem tartalmazó kontrollmintákban egyetlen koncentrációban sem lehetett antioxidáns aktivitást igazolni. Mindez újabb bizonyítékát adja az Argital tengeri zöld agyag rendkívüli egészségmegőrzési- és sejtregeneráló képességének.

méregtelenítő sampon fekete földigiliszták

Nem tartalmaz szintetikus tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagokat, ásványi olaj alapú és állati eredetű összetevőket, kvaterner ammóniumsókat, sls-mentes.

Állatkísérleteket nem végeztek.

Méregtelenítés 8 lépésben