Méregtelenítés agyaggal


a szemölcsök kezelése jobb intraductalis papilloma fokális apokrin metapláziával

Fekécs Edit Valójában nemcsak a mérgező anyagokat távolíthatjuk el, hanem lúgosítja a testet és általános egyensúlyt teremt a szervezetben. Hogy mi ez a szuper szubsztancia? Az agyag. Az agyag, akárcsak az ember, a Föld része.

Méregtelenítés agyaggal

Hozzánk hasonlóan rokona a víz, a Nap és a levegő elemeinek. A tudósokat máig foglalkoztatják az agyag bámulatra méltó tulajdonságai, de még távolról sincs magyarázatuk számtalan csodálatos hatására. Néhányról azonban biztosan tudunk. Földes koktél Míg az antibiotikumok nemcsak a kórokozókat, hanem a hasznos baktériumokat is elpusztítják, az agyag csak az egészségre ártalmas mikrobákat és mérgeiket semmisíti meg.

Oroszország északi területein, ahol a téli hidegben az emberek nagyon zsíros ételeket esznek, agyagos vizet isznak rá, amely megköti a zsírt és védi az ereiket. Többféle agyag létezik A fehéragyag vagy más néven kaolin, a legtisztább agyagnak mondható.

Méregtelenítés agyaggal. Hihetetlen gyógyító hatása van a bentonit agyagnak

Amennyiben vas-oxid keveredik a kaolinhoz, akkor rózsaszín, vörös vagy barna agyagról beszélünk. Tulajdonságai megegyeznek a fehérével, annyi különbséggel, hogy a több vastartalom van bennük.

Talán a legismertebb méregtelenítés agyaggal zöldagyag. Magas fokú ioncserére képes, viszonylag zsíros, min. Nemcsak méregtelenít, de a nehézfémeket is képes megkötni.

genitális hpv hosszú távú hatások hpv magas kockázatú 18. típus

A test belsejében az agyag a következőkre képes Helyreállítja testünk pH-egyensúlyát, és egyes kutatók szerint stabilizálja elektromágneses rendszerünket is. Az agyag arra is képes, hogy felvegye és lekösse az emésztőrendszerünkbe jutott toxinokat és mérgeket, mielőtt a vérkeringésünkbe kerülnének. Mivel lefelé halad a testünkben, hatalmas tisztítóeszközként viselkedik, majdnem olyan, mint egy porszívó. Nem csak a testet tisztítja méregtelenítés agyaggal, energia-egyensúlyunk helyreállításában is a segítségünkre van.

Erősíti az immunrendszert Harcba száll a sejtkárosodást, öregedést okozó szabad gyökökkel Védi és méregteleníti a májat Nagyszerűen beválik borogatásként, fejfájás elleni pakolásként, jó ekcéma, akne, horzsolások, ficamok és bakteriális fertőzések esetén.

A méregtelenítés új csodaszere: az agyag

Tehetünk agyagot a fürdővizünkbe, használhatjuk masszírozásra, mélytisztító arcpakolásban és a bőr fiatalítókúráiban. Agyagos víz előre elkészítve Üveg- vagy cserépedénybe ne használjunk fémet öntsünk egy liter hideg ásvány- vagy forrásvizet. Tegyünk hozzá négy evőkanál agyagot. Ne méregtelenítés agyaggal fel.

óvszer kellemetlenség helmipális parazita kezelés

Állítsuk az edényt napra — az ablakpárkány nagyszerűen megfelel — három-négy óráig. Fogyasztás előtt jól keverjük fel egy műanyag kanállal a fém nem jó. Apró kortyokban igyunk meg belőle naponta két pohárral. Minden egyes kortyot tartogassuk a szánkban néhány másodpercig. Nincs rossz íze — bár az állaga kétségtelenül furcsa egy kicsit.

a paraziták gyermekeinek megtisztítása paraziták 2021

Az a legjobb, ha reggel, közvetlenül ébredés után isszuk meg az agyagos vizet. Ha erre nincs mód, akkor egy könnyű ebéd vagy vacsora előtt kerítsünk rá sort. Ezt a vizet napos helyen tarthatjuk, amíg el nem fogy.

Gyakori megbetegedések

Gyors módszer Egy pohár hidegvízben keverjünk el egy teáskanál agyagot. Tehetünk hozzá egy kevés mézet, ha szeretjük cukrot nem. Az agyagot egy csésze hideg borsmentateához is hozzáadhatjuk.

helmint féreg tabletta schistosomiasis elimináció

Javaslat: az első héten az előre elkészített vizet igyuk, és ne keverjük fel használat előtt. Ne melegítsük meg az agyagos vizet, mert elveszíti a gyógyhatását.

Agyagterápia: a természetesen méregtelenítés

Kizárólag hidegen vagy szobahőmérsékleten fogyasszuk. Fontos Mielőtt agyagot fogyasztunk, mindig konzultálni kell a háziorvosunkkal. Noha általában teljesen ártalmatlan anyag, bizonyos betegségek esetén például magas vérnyomás vagy székrekedés csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható.

EverlifeTV 🧼 Méregtelenítés … 3/1. rész

Arra is vigyázzunk, hogy soha ne lélegezzük be a szemcséit. Forrás: Alla Svirinskaya: Energia titkok.

  1. Méregtelenítés agyaggal.
  2. A méregtelenítés egyik legtökéletesebb eszköze az agyag, amelynek gyógyító hatását már az egyiptomiak is ismerték és kihasználták.
  3. Hpv vírus frottis
  4. Címkék: folyadékfogyasztás lenmag lúgosítás méreganyagok méregtelenítés Egy olyan világban, ahol minden nap testünk számára idegen anyagok kerülnek pontyféreg pontyban, időszakosan szükségünk van tisztulásra, szervezetünk nagytakarítására.
  5. Gyógyulj agyaggal: íme a Föld ereje!
  6. Méregtelenítés agyag ivással