Nitazoxanid pinworms


Pinworm tojások hogyan kell kezelni Fascioliasis annak helmintája Mi a fascioliasis? Monepantel : hatásos különféle gasztrointesztinális keresztező férgek ellen, beleértve azokat is, amelyek más antihelmintikus osztályokkal szemben rezisztensek Spiroindoles pl.

minden sarkában vannak paraziták

Derquantel : hatékony egy sor gyomor-bél rendszerben, beleértve az egyéb antihelmintikus osztályokkal szemben ellenállókat is A pelletierin-szulfát hatásos különféle szalagféreg, gyűrűsférgek és fonálférgek ellen. Az artemisinin antihelmintikus aktivitást mutat.

hatékony férgek gyógyszerek felnőtteknél

Anthelmintikus rezisztencia A paraziták azon képessége, hogy túléljék nitazoxanid pinworms a kezeléseket, amelyek általában az ajánlott adagok mellett hatékonyak, komoly veszélyt jelent a kis kérődzők és lovak féregparazitáinak jövőbeni ellenőrzésére. Ez különösen igaz a fonálférgekre nitazoxanid pinworms ellen, és elősegítette az amino-acetonitril- származékok kifejlesztését a gyógyszer-rezisztens fonálférgek elleni kezelésre, valamint az endoszimbiotikus Wolbachia baktériumok ellen alkalmazott antibiotikumok feltárására.

Az ellenállást a " ürülék peteszámának csökkentése " értékkel mérik, amely a helminták különböző típusainál változik.

a helminták típusai és tünetei

Az antihelmintikus gyógyszerrel történő kezelés olyan férgeket öl, amelyek fenotípusa érzékenyvé teszi őket a gyógyszer ellen, de a rezisztens paraziták túlélik és továbbadják "rezisztencia" génjeiket.

Az ellenálló fajták felhalmozódnak, és végül a kezelés kudarca következik be. Lásd még.

az echinostome parazitái