Szélessávú fejlesztés


szélessávú fejlesztés

Előfizetői szerződés minták és mellékletek Hálózatfejlesztés A digitális környezet megteremtése, a digitálisan elmaradt térségek felzárkóztatása szempontjából alapvető a korszerű, modern hálózati infrastruktúra kiépítése.

A Telekom szándéka, hogy beruházásaival elősegítse a nagysebességű, szélessávú internet mielőbbi, minél szélesebb körű hazai elérhetőségét.

Feladatok és szervezet A megfogalmazott célkitűzésekkel összhangban a Program feladatai között szerepel az országos internetlefedéshez szükséges fejlesztések előkészítése, beleértve a távközlési piaci és területi felméréseket, a stratégiai- pénzügyi- és infrastrukturális- valamint a fejlesztési tervezést, gazdasági vizsgálatokat, a felmerülő pályáztatások előkészítését, a pályázatok részletes műszaki anyagainak kidolgozásával, a pályáztatás lebonyolításával, a beérkező pályázatok kiértékelésével, és a támogatási döntések előkészítésével.

Vezetékes hálózat A vállalat tavaszán felgyorsította új generációs vezetékes hálózatfejlesztést Magyarországon. A fejlesztések eredményeként Ezáltal A saját költségen megvalósuló hálózatfejlesztés mellett zajlik az új szélessávú fejlesztés szélessávú hálózatok országos kiépítését célzó, európai uniós forrásokra ben kiírt pályázat, amelyen a Magyar Telekom is részt kíván venni.

A vállalat számára esetlegesen kedvező eredmény tovább növeli a félmilliós célszámot.

szélessávú fejlesztés

A fejlesztés a Telekom céljai szerint növeli a vidéki régiók szélessávú szolgáltatásokkal való ellátottságát, ezáltal csökkenti a különbséget a városi és vidéki területeken elérhető internetszolgáltatások színvonala között.

Az újonnan bekötött háztartások is élhetnek majd a szélessávú internet kínálta előnyökkel, ezáltal javulhat az adott településen élők életminősége és a vállalkozások versenyképessége is.

szélessávú fejlesztés

Kapcsolódó linekek Hol fejlesztünk? Már több mint településen elérhető a legkorszerűbb mobilinternet szolgáltatás. A mobil iparágban elismert OpenSignal Kapcsolódó linekek.

szélessávú fejlesztés