Tankcsapda


Leírás Galéria A Tankcsapda idén 30 éves. A jeles jubileum alkalmából, egy hat állomásos körszínpados Aréna turnéra indulnak: A tankcsapda Papp László Budapest Sportaréna, valamint a debreceni Főnix Csarnok koncertek sikere után a 30 éves jubileumi évben izgalmas turnéra készül a zenekar.

parazita készítmények diazinonnal

Év végén hat nagyváros Arénájában látható majd ez a tankcsapda produkció, melyre leginkább a megnövelt küzdőtér, és a minden oldalról egyformán látható, hallható zenekar jellemző.

A korábbi körszínpados buliknál már kiderült, hogy technikailag nagyon nehéz mindezt megvalósítani. Valamennyi város, más és más technikai felkészültséget igényel és jóval több háttérmunkát.

féreg tűzszakáll

A hat helyszín építése már napokkal korábban elkezdődik és több mint százötven ember munkáját igényli. A logisztikai előkészítés, tervezés egy évvel korábban kezdődött.

papillomavírus elváltozások kezelése

A középre helyezett színpados koncertek tankcsapda testközeli élményt ígérnek egy új, látványos show-val és hús-vér rockzenével. Sidi érkezésével új korszak kezdődött a zenekar életében.

a féreg petesejtje

Ezt a korszakot dolgozza fel a könyv, de ez a sztori természetesen a tankcsapda lezárása után is megy tovább az életben. Egy biztos, aki mindezt egyben elolvassa, és a végén leteszi a polcra, később más szemszögből, más perspektívából és már tankcsapda gondolatokkal, egyenes véleménnyel várja a három zenész további történeteit.

Tankcsapda - Amit a vér kíván (Official Audio) (Liliput Hollywood 2019)

A könyv megvásárolható kizárólag a kijelölt MOL kutakon. A körszínpados Aréna turné állomásai:

tesztbaktériumok