Tenille dashwood, IMPACT! 2021. március 2. - Csapaton belüli rivalizálás - Összefoglaló


FLYING STAR SHOW

A teljes adás visszanézhető az alábbi linkek egyikén. Jó szórakozást hozzá!

szemölcsök borotválkozás után

Black Taurus vs. Ace Austin vs. Fulton megzavarta Chris Bey-t az egyik mozdulata tenille dashwood, Ezt pedig kihasználta Austin, és bevitte a befejező Fold mozdulatát az ellenfelének. Jordynne ekkor azt javasolta, hogy az esti Deonna Purrazzo elleni mérkőzésébe szálljon be Kiera is.

  1. Hasnyálmirigyrák xenograft
  2. A condyloma prognózisáról
  3. Hozzászólások Vallási nézeteiről még nem szólt nyilvánosan.
  4. Duzzadt condyloma
  5. A férgek listájának előkészítése
  6. Ami a szarvasmarha papillomatosis
  7. Vallási nézeteiről még nem szólt nyilvánosan.
  8. Tenille Dashwood Fan Page nettó értéke és a Youtuber csatorna becsült bevétele

A lány elfogadta a kihívást. Matt Cardona elmondta Brian Myers-nek, hogy az Eddie Edwards elleni mérkőzésükön ő lesz a vendégbíró, és egyikük pártjára sem fog állni. Tenille Dashwood vs. Havok Tenille Dashwood-ot elkísérte az arénába Kaleb, aki a mérkőzés egy pontján megzavarta Havok-ot.

Professional wrestling, WWE, Lance Storm, Tracy Brookshaw, Christy Hemme

Ezt Tenille kihasználta, és a Spotlight rúgása után kikopogtatta a korábbi női bajnokot. A meccs után Nevaeh besietett az arénába, és nekiesett Kaleb-nek. Callihan félbeszakított egy edzést, hogy beszéljen a CK3-vel.

CK3 nem hátrált meg, és elmondta, hogy alig várja, hogy Trey megmutassa neki, mennyi szenvedélye van. Callihan megtámadta CK3-t, de ekkor egy másik Sam Beal nevű birkózó belépett a ringbe. Callihan meggyőzte Beal-t, hogy beszélgessen kicsit vele.

Tenille Dashwood, , ,

Bey úgy gondolta, hogy Ace nem tudta volna legyőzni ma este, ha nincs mellette Madman Fulton. A közös munka nem volt zökkenőmentes, de Anderson, Gallows és a FinJuice végül behúzták a győzelmet, miután a Good Brothers tagjai bevitték a Magic Killer finisher-üket Adam Thornstowe-nak. A meccs után a FinJuice tagjai úgy döntöttek, hogy kihívják a Good Brothers-t egy csapatbajnoki címmérkőzésre, amire a Sacrifice adásban kerül majd sor.

Brian Myers vs.

IMPACT! március 2. - Csapaton belüli rivalizálás - Összefoglaló - Pankráció.com

Eddie Edwards Brian Myers egy hete megkapta az tenille dashwood engedélyt, így kötelek közé léphetett Eddie Edwards ellen. A meccs vendégbírója Matt Cardona volt, aki egy tiszta mérkőzést szeretett volna látni a két birkózótól. Ez végül nem így lett, ugyanis Myers egy tárgyat tett a könyökvédőjébe, és azzal támadta meg Eddie-t. Ezt látva Cardona DQ-val véget vetett a mérkőzésnek, amit így Eddie nyert meg.

helmintmikroszkóp alatt készítették

Deonna elmondta, hogy múlt héten ő támadta meg ODB-t, ma este pedig Jordynne meg fogja tudni, mi történik, ha egy ringbe lép a Virtuosa-val. Deonna Purrazzo vs.

Tenille Dashwood Fan Page összes becsült bevétel (bevétel)

Kiera Hogan vs. A meccs alatt Jazz, Susan és Kimber Lee egymásnak estek a ring mellett, eközben Jordynne a ring sarkánál rá akart ugrani a földön fekvő Kiera-ra.

enterobiosis kenet a kompozícióban

Kiera-t kihúzta a ringből Tasha Steelz, Jordynne hibáját pedig kihasználta Deonna, majd két vállra fektette a korábbi női bajnokot, és megnyerte a mérkőzést.