Vírus közlemény


vírus közlemény

OKI Közlemény a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban OKI Közlemény a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban Mivel a koronavírus-járvány COVID egyre terjed, az OKI Europe több intézkedést is életbe léptetett többek között annak érdekében, hogy: - megóvja a dolgozói és családtagjaik jóllétét és biztonságát, - hogy folytathassa üzleti tevékenységét az érintett országokban, - és hogy biztosítsa vírus közlemény és vírus közlemény elérhetőségét, valamint ügyfélkapcsolati szolgáltatásait vírus közlemény és végfelhasználói számára.

Dolgozóink és családtagjaik jóllétének és biztonságának megóvása, üzleti tevékenységünk folytatása A helyi kormányzatok előírásait minden ország szintjén egyedileg figyeljük és betartjuk, mára pedig kidolgoztuk és aktiváltuk az üzletmenetünk folytonosságát biztosító terveket is, hogy töretlen lendülettel szolgálhassuk ki vásárlóinkat és partnereinket, miközben dolgozóink jóllétére is nagy gondot fordítunk.

Hogy dolgozóink megfertőződésének elejét vehessük, minden üzleti utunkat elhalasztottuk, meetingjeinket pedig alternatív megoldások segítségével tartjuk.

vírus közlemény

Munkatársaink számára az otthoni munkavégzést lehetővé tettük. Az életbe lépett intézkedéseink alapját az Egészségügyi Világszervezet World Health Organisation - WHO azon országokra vonatkozó ajánlásai képezik, ahol az OKI működési terület szintjén jelen van, egyeztetve természetesen a helyi kormányzati előírásokkal, melyeket minden egyes ország szintjén egyedileg adaptálunk.

vírus közlemény

Termékeink, kellékanyagaink, valamint ügyfélszolgálatunk rendelkezésre állásának biztosítása A koronavírus-járvány kitörésének kezdeti időszaka egybeesett a közelmúlt néhány súlyosabb pusztítást okozó viharával, aminek összhatásaként a gyártás időszakos megakadásával kellett szembenéznünk egyik gyártóüzemünkben.

Sőt, mi több, annak érdekében, hogy minimalizáljuk a kiesés partnereinkre és vásárlóinkra gyakorolt hatását, az OKI jelenleg is légi teherszállítással teljesíti kellékanyag-megrendeléseit.

vírus közlemény

Ugyanakkor felhívjuk rá szíves figyelmét, hogy némi késedelemre lehet számítani megkeresése kezelésében. Ezen túlmenően a telephelyeken végzett javításokra, valamint a helyszíni megrendelésekre néhány régióban sajnos minden bizonnyal hatással lesznek a helyi kormányzati rendelkezések, amennyiben adott helyen korlátozó intézkedéseket vezettek be.

Mit kell tudni a koronavírus elleni vakcina fejlesztéséről?

Az OKI Europe folyamatosan figyelemmel követi a helyzet alakulását, és frissíti jelen közleményét az aktuális körülményeknek megfelelően. A közlemény kiadásának dátuma:

  • Koronavírussal kapcsolatos tájékoztatók - Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
  • Közlemény a foglalkozás-egészségügyi alapszolgálatok járvány kapcsán ellátandó feladatairól - Nébih
  • A JOKT a fenntartóhoz fordul a hivatkozott jogszabályban megfogalmazott, a záróvizsgák megszervezésével összefüggő egyes kérdések tisztázása iránt, és további rendelkezéseket a fenntartó álláspontjának ismeretében hoz.
  • Mi lesz a járvány miatt nem teljesíthető szerződésekkel?