Víz méregtelenítés. Méregtelenítés helyett: alvás és egy pohár víz


Így néztek ki a modern nappalik a Kádár-korszak panelházaiban: mindenki erre vágyott Víz méregtelenítés optimális mennyiségű folyadékfogyasztásnak önmagában is jelentős szerepe van a szervezet méregtelenítés terén, különösképp, ha a vizet a salakanyagok kipucolása érdekében további értékes hatóanyagokat tartalmazó fűszernövényekkel, zöldségekkel, illetve gyümölcsökkel egészíted ki.

víz méregtelenítés nemi szervi szemölcs papillómák elleni gyógyszerek

A következő méregtelenítő vizeket - melyekből reggel, éhgyomorra is érdemes elfogyasztani egy nagy pohárral, de a nap további szakaszaiban is - pofonegyszerű elkészíteni, a vízen kívül ugyanis csupán néhány alapanyagra van szükséged mindehhez.

Amellett pedig, hogy segítenek a salaktalanításban, felfrissítenek, és másnaposság esetén is bátran fogyaszthatod őket. Nézd meg a képeket!

víz méregtelenítés erős kampósféreg mi

Korábbi cikkünkben írtunk már arról a kutatásról, mely szerint a gyömbér rendszeres fogyasztásának komoly szerepe lehet a rákmegelőzésben, így mindenképpen érdemes lehet vele kiegészíteni a folyadékot, amit megiszol, nem beszélve arról, milyen remek hatása van az anyagcserére, illetve az emésztésre.

Egy nagy pohár vízbe dobj néhány kisebb darabkát, melyet akár le is reszelhetsz, emellett egy fél citrom kifacsart levét is hozzáadhatod az immunerősítő hatás érdekében.

víz méregtelenítés Brazil parti paraziták