Hamis vírusok. Koronavírus: egyre több hamis negatív teszt kapható - befektetestitkok.hu


hamis vírusok

Húsvéti akció a Portfolio-nál! Új akciónk keretében a március Így lényegesen kedvezőbb áron juthatsz hozzá a legfrissebb hírekhez, a legfontosabb elemzésekhez és az exkluzív tartalmakhoz. Ráadásul még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod.

hamis vírusok

További részletek ide kattintva. A hivatal utalt arra, hogy számos repülőtéren egyre több hamis tesztre bukkantak, illetve olyan hálózatokat számoltak fel, amelyek akár euróért több mint ezer forintért cserébe vállalták hamis tesztek kiállítását.

Az EFE spanyol hírügynökség megjegyzi: Spanyolországban decemberben őrizetbe vettek egy csalót, aki 40 euróért csaknem 15 ezer forintért állított ki hamis negatív PCR-teszteket, miközben Hollandiában a hatóságok olyan hálózatra bukkantak, amelynek tagjai euróért ezer forintért állítottak ki hamis vírusok negatív PCR-teszteket.

hamis vírusok

Nagy-Britanniában a Luton repülőtéren pedig letartóztattak egy férfit, aki az EU-ból érkezők számára árult hamis teszteket. Ezen kívül felszámoltak egy olyan hálózatot is, amely a franciaországi Charles de Gaulle párizsi repülőtéren árult hamisított teszteket euróért több mint ezer forintért. Az uniós tagországok közti rendőrségi együttműködést koordináló szervezet további információkat kapott arról, hogy az írországi székhelyű, de nemzetközileg tevékenykedő Rathkeale Rovers nevű bűnszervezet tagjai olyan mobiltelefonos alkalmazást működtetnek, amely lehetővé teszi a szervezett bűnözéshez tartozó csoportok tagjai számára, hogy saját kezűleg meghamisítsák a tesztek eredményeit.

hamis vírusok

Címlapkép: Shutterstock.