Perianalis szemölcsök, Hpv perianalis szemölcsök


gyógyszerek a pinwormok ellen légzési papillomatosis beszéd

A kezelés végén tett látogatáskor a lézió területének második lekaparását végeztük el a HPV altípusának meghatározása céljából. Karcsoport címke: Imikimod Jogosultság Kritériumok: Felvételi kritériumok: 1.

Minthogy a szemölcs virális hámdaganat, elpusztítása során nem szabad megsérülnie az irhának. Anal és perianális szemölcsök.

Az alany perianalis szemölcsök megérteni és hajlandó írásbeli beleegyezését adni. Annak elfogadása, hogy tartózkodjanak a nemi kapcsolattól, ha a vizsgált gyógyszer a bőrön van. Egyidejűleg az AIDS-et meghatározó betegség esetén mind ez a betegség, mind a kezelés a beiratkozást megelőző négy hétig stabilnak kell lennie a próba.

pillangó zeugma holidaycheck készítmények a férgek megelőzésére

Ha nő és fogamzóképes, végezzen negatív vizelet terhességi tesztet, és hajlandó orvosilag elfogadható fogamzásgátló módszert alkalmazni a 16 hét alatt kezelési időszak. Az alanyokat fogamzóképesnek tekintették, hacsak a méhét vagy mindkét petefészkét eltávolították, vagy két vagy több évvel a menopauza után.

gége papilloma dysplasiaval szemölcsök, amelyek eltávolították a véleményeket

Terhes vagy szoptató nők; 2. Kezelés a kezelés megkezdését megelőző négy héten belül és az egész teljes tanulmány: - Bármely nemi szemölcs terápia vagy immunmodulátor - szisztémás vírusellenes gyógyszerek, kivéve az acyclovirt, a valacyclovirt vagy a famcyclovirt és a HAART kivételével Nem: Minden.

szemölcs kezelés glasgow Nemi szemölcsöm van, mit tegyek